Urbane vile

Ukoliko želite spokojan porodičan život u mirnom delu grada na samo par minuta od Dunava, urbane vile Connecta Home predstavljaju idealno rešenje za Vaš novi dom.  

Reč arhitekte

… sa šetnom stazom i novoplaniranih parkova, u zoni koja je urbanističkim planom rezervisana za porodične objekte. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji kao što su vrtić, škola, zdravstvena ustanova, a saobraćajna povezanost sa drugim delovima grada je veoma dobra.

U svakoj vili projektovana su samo tri stana, što u velikoj meri doprinosi kvalitetu i porodičnom karakteru stanovanja. Stanovi su funkcionalno organizovani, sa jasno razdvojenim noćnim i dnevnim zonama.

Većina stanova ima trostranu orijentaciju, što predstavlja izuzetan kvalitet u uslovima stanovanja u gradu. Zahvaljujući tome, obezbeđeno je dobro provetravanje i osunčanje unutrašnjih prostora. Oblikovanje objekata karakterišu žardinjere po čitavom obodu etaža, koje pretvaraju fasade u „vertikalne vrtove“.

Projektovano je opremanje i obrada objekta najkvalitetnijim materijalima, a posebna pažnja poklonjena je termičkoj i zvučnoj izolaciji kako bi se obezbedio visok stepen udobnosti i energetske efikasnosti. Za svaki stan obezbeđeno je jedno parking mesto. Sve navedene karakteristike objekata kreiraju potencijal za kvalitetan porodični ambijent stanovanja.

Telep

Gradska četvrt ušuškana u mirnom delu Novog Sada. Ovaj deo grada prvobitno je nosio naziv Daranjijevo naselje da bi 1890. godine počeo da se širi i formira u današnji Telep. Reč Telep na mađarskom jeziku znači naselje. Danas se na telepu mogu naći dve osnovne škole: “Nikola Tesla” i “Jožef Atila” i srednja škola – gimnazija “Laza Kostić”, kao i pravoslavna, katolička i kalvinistička crkva. Takođe, na telepu se nalazi i kulturni centar “Peterfi Šandor”. Telep gaji i razvija svoju malu privredu, te su tako kompanije “Minakva”, “Novitet”, “Enterijer Janković” i sl., sedišta za svoje firme našli upravo u ovom delu grada.

Bogat različitostima, Telep istovremeno nudi mirnu luku za sve one koji žele miran i porodičan stil života u urbanoj sredini. Upravo je to bio jedan od glavnih razloga zašto smo se prilikom planiranja projekta Connecta Home urbanih vila odlučili za naselje Telep.

Miran kraj grada, bogat zelenilom i blizinom reke, okružen niskim, porodičnim kućama i zgradama sa manjim brojem spratova, obezbediće Vam siguran i bezbedan život na odličnoj lokaciji.

Kontaktirajte nas

Rakovačka 16-18, Novi Sad

prodaja@connecta-home.com

connecta-home.com