O nama

Kompanija Connecta Team d.o.o. od 2009. godine uspešno posluje u oblasti skladišno-transportne ambalaže i spada u TOP 5 kompanija iz ove oblasti u Republici Srbiji. U želji da svoje poslovanje proširimo, angažovali smo tim stručnjaka iz oblasti građevine i odlučili da investiramo u novi projekat Connecta Home.

Connecta Home

Ovaj projekat predstavlja koncept urbanih vila, drugačijeg načina života u gradu. Urbane vile predstavljaju mini kompleks od četiri moderno opremljene stambene jedinice namenjene porodičnom stanovanju.

Koncept urbanih vila predstavlja idealno rešenje za sve one koji žele laku dostupnost urbane sredine i gradskih dešavanja sa jedne strane, dok sa druge strane žele porodičan mir u delu grada bez gužve i buke, okruženom zelenilom.

Ušuškana na Telepu u Rakovačkoj 16-18, okruženoj porodičnim kućama i zelenilom, u neposrednoj blizini Dunava obezbediće Vam miran i bezbrižan život.

Prilikom projektovanja posebna pažnja je posvećena obezbeđenju intimnosti za miran porodičan život, te je tako projektom obezbeđeno dvorište koje je zaklonjeno od suseda i znatiželjnih pogleda prolaznika. Ukoliko ste ljubitelj mirnog porodičnog života nedaleko od gradskih zbivanja, onda je urbana vila idealno rešenje za Vas.

Kontaktirajte nas

Rakovačka 16-18, Novi Sad

prodaja@connecta-home.com

connecta-home.com